23 d'abril de 2024

Jordi Alsina i Laura Bardolet guanyen la 23a 'Córrer per Córrer'

518 participants van prendre part en una nova edició de la Córrer per Córrer

G.Moral 13 de novembre de 2014 a les 10:55
Albert Generó 3r classificat. Foto: Joan Parareda
Un any més el Cluc Olímpic Manlleu va celebrar una nova edició de la "Córrer per Córrer". La cursa que enguany celebrava la 23a edició va coincidir amb la data de la consulta pel 9N. La prova va aplegar més de 500 participants que van recórrer els 10 km de què disposava el recorregut. Jordi Alsina va ser el vencedor en categoria masculina i Laura Bardolet va ser la guanyadora en femenina.

La cursa va donar el tret de sortida a les 10 del matí del diumenge, a la zona esportiva de Manlleu. El recorregut de 10 km va trancórrer pel passeig del Ter i direcció a la Gleva, passant per espais com "La Moreta" o el "camí vora Ter".

Jordi Alsina de l’Esportiu Torelló, va ser el més ràpid en completar el recorregut amb un temps de 34’22’’. 34 segons després creuava la línia d’arribada el segon classificat Josep Fernández integrant del JAB Berga. En tercer lloc arribava Albert Generó, dels Apòstols de Bacus amb un temps 36’17’’ i es convertia en el primer manlleuenc en creuar la meta.

En categoria femenina Laura Bardolet, del Centre Excursionista Torelló va ser la més ràpida amb un temps de 43’ 37’’. Montse Fernández, de l’equip Fanatik, va ser la segona classificada a 2 minuts de Bardolet. Marisa Zapata, d’Oson@Corre va tancar el podi amb un temps de 46’22’’. La primera manlleuenca en creuar la línia d’arribada va ser Núria Martínez amb un temps de 48’18’’, marcant així el 5è millor temps en fèmines.

La cursa també va tenir un valor especial ja que es va sumar a la iniciativa córrer per la independència i és per això que molts participants van fer alguna referència reivindicant el dret a decidir.

Classificació 'Córrer per Córrer'

Etiquetes:
Esports