25 d'abril de 2024

Tres detinguts a Manlleu per un robatori al carrer, per lesions i per robatori a l'interior de vehicle

Es tracta de tres fets que no tenen relació entre si però que s'han produït la darrera setmana

elter.net 17 de novembre de 2014 a les 16:26
El passat dimecres 12 de novembre, al voltant de les 10 de la nit, la Policia Local de Manlleu va ser alertada que s’havia produït un robatori amb violència al carrer Montseny. Dos individus van acostar-se a un altre i, mentre un l’agafava pel coll, l’altre li va sostreure la cartera, on portava diners en metàl·lic.

Arran d’aquests fets, l’endemà, dijous dia 13 de novembre la Policia Local de Manlleu va detenir per robatori amb violència i intimidació un home de 18 anys i veí de Manlleu, el qual va ser posat a disposició judicial una vegada acabada la instrucció de les diligències. Continuen les gestions per identificar l’altre autor.

D'altra banda, divendres dia 14 de novembre al migdia un veí de Manlleu va interposar una denúncia per lesions rebudes per part d’un client del seu taller mecànic. Al voltant d'1/4 de 2, la Policia Local de Manlleu va detenir per un delicte de lesions l’individu denunciat, el qual va ser posat a disposició judicial una vegada acabada la instrucció de les diligències.

En els darrers dies s'ha produït una tercera detenció a Manlleu. La nit de dissabte a diumenge, 16 de novembre, a quarts de 2 de la matinada els veïns del carrer Pep Ventura van alertar la Policia Local de Manlleu que havien vist un individu mirant a l’interior de diversos vehicles. Els agents van desplaçar-se a la zona i van identificar i escorcollar a un home que coincidia amb la descripció que els havien fet. Se li va trobar un martell vermell (com els que s’utilitzen per a trencar finestres i vidres d’emergència) i dues navalles. Poc després es va localitzar un cotxe al mateix carrer amb els vidres trencats.

A les 2 de la matinada la Policia Local de Manlleu va detenir l'home, de 30 anys i veí de Manlleu, per robatori amb força a l'interior de vehicle. Desprès de la instrucció de les corresponents diligències ha passat a disposició judicial.
Etiquetes:
Societat