26 d'abril de 2024

El CB Manlleu domina però cau davant el Sant Cugat (58 - 60)

Els manlleuencs van anar per davant al marcador durant gairebé tot el partit però el Sant Cugat es va acabar impossant

G.Moral 18 de novembre de 2014 a les 11:25
El CB Manlleu no va poder davant el Sant Cugat, rival directe a la taula, per dos punts, aquest dissabte al pavelló municipal. L’equip de Jordi Serra va dominar durant tota la primera meitat, però al final del partit el Sant Cugat va saber jugar les seves cartes i es va endur la victòria per 58 a 60.

Una gran primera part del Manlleu feia preveure que el partit es decantaria de part dels locals. El bon joc col.lectiu i la bona defensa de l’equip de Serra va ser clau perquè el Manlleu acabes la primera part per davant al marcador (31-22). El Sant Celoni va anar a remolc durant tot el partit però no van deixar que el Manlleu marxés al marcador seguint-los de molt a prop.

La segona part va ser molt més igualada. El Sant Celoni guanyava terreny mica en mica i el Manlleu no acabava de dominar el marcador. Els del Vallès van anar remuntant de mica en mica, acabant per davant al marcador. El Manlleu va tenir l’última oportunitat del partit que podia haver firmat l’empat però el tir no va acabar d’entrar i el Sant Celoni es va endur el partit per 2 punts.