25 d'abril de 2024

L'UEFS Manlleu comença a trobar el seu camí a la lliga

Els manlleuenc van empatar a casa davant l'equip revelació i esperen aprofitar l'embranzida

G.Moral 20 de novembre de 2014 a les 12:54
L’UEFS Manlleu no acaba de trobar el camí de la victòria aquesta temporada, però si que van pel bon camí. De fet aquest cap de setmana va aconseguir treure un punt a casa davant el Sant Joan de Vilassar, actual quart classificat.

Els del maresme estan sent l’equip revelació de la temporada, però el Manlleu va tirar de factor pista i va remuntar un partit en els últims minuts. Pel capità de l’equip Alberto Cardenas aquest partit ha estat el millor del que porten de temporada.

Aquest cap de setmana, els manlleuencs viatjaran a la pista del Pineda de Mar, un dels rivals, ara per ara directes pel Manlleu. Tot i així el Pineda ocupa la 11a posició amb 11 punts mentre que el Manlleu és 14è amb només 5 punts.

Tot i que només hi hagi tres posicions entre mig la diferència de punts es força àmplia. Per aquest motiu que el Manlleu necessita puntuar tant aviat com sigui possible, per tal de retallar distàncies amb els de davant. La passada jornada el Pineda va perdre per 5 a 3 en el derbi pinetenc.

Per tant, el proper rival del Manlleu, espera puntuar si o si per tal de no despenjar-se a la classificació. Un objectiu compartit amb el Manlleu que necessita puntuar per tal de sortir de la part baixa de la taula. Per això diu Cardenas que ara cada partit ha de ser una final.

El partit davant el Pineda de Mar es disputarà aquest diumenge 23 de novembre a 2/4 d’1 del migdia.