25 d'abril de 2024

Manlleu enllesteix les obres al carrer Enric Delaris i està a punt de començar la substitució del parquet

El parquet del pavelló estarà enllestit el 15 de desembre

Arola Cumeras 20 de novembre de 2014 a les 16:14
El segon tram del carrer Enric Delaris que s'ha obert aquest dijous
Manlleu ha enllestit aquests dies algunes de les obres que té projectades i n’encarrila d’altres. La substitució i modificació de la part central de la calçada del carrer Enric Delaris ha acabat i aquest dijous migdia s’ha obert tot el carrer en sentit sud, que és "l’originari".

Segons el regidor d'Urbanisme, Pep Mas, ara entenen que "l’actuació és definitiva i que resoldrà els problemes nombrosos de manteniment". Fins ara, el carrer era completament enllosat. Des del carrer Sant Jaume fins al passeig del Ter aquest terra s’ha substituït per unes llambordes semblants a les que hi ha del carrer del Pont. De moment no es preveu actuar-hi perquè els dos trams siguin estèticament homogenis.

*Començarà aviat la substitució del parquet del pavelló*

La substitució del paviment de la pista 1 del pavelló, el parquet, que es va malmetre després de les pluges del 5 de setembre. Les instal·lacions esportives es van inundar i durant aquest temps els entrenaments i partits s’han fet en llocs alternatius com el pavelló de La Salle o bé al pavelló del Sant Julià de Vilatorta. Finalment s’ha adjudicat a l’empresa PL Esports i l’acte de replanteig dóna inicia a executar les obres aquest divendres. A partir d’aquí "tenen 21 dies per finalitzar l’obra" i "ja podem garantir que el 15 de desembre disposarem de la pista".

Les obres es van adjudicar per un import aproximat de 108.200 euros. Mas ha remarcat que les entitats esportives del CB Manlleu i UEFS Manlleu van col·laborar en la retirada del paviment malmès. Aquest dijous, tècnics i regidors de l'àrea de Barcelona visiten el pavelló que s'ha adequat per poder acollir partits de l'OK lliga, amb incorporació de leds.

*Comencen les obres de la rotonda del pont de Can Molas*

Pel que fa a les obres que han començat de la rotonda trepitjable del pont de Can Molas, dilluns es va fer la senyalització de les obres i van començar de manera efectiva dimarts. L’actuació es divideix en quatre fases. La primera fase durarà fins al 19 de desembre i se centra en la part del carrer del Pont i la vorera que dóna al passeig del Ter. Ha quedat tallat el tram final del carrer del Pont i només podran utilitzar-lo els veïns entre el carrer Sant Domènec i el pont. A partir del 20 de desembre s’aturaran les obres per les festes i es reprenen el 8 de gener.

La previsió és que la data màxima per acabar les obres sigui el 27 de febrer. El regidor afirma que de moment el pas alternatiu "afecta el trànsit però no hi ha talls de circulació". De moment s’han produït algunes cues puntuals en un tram que registra el pas d’entre 20 i 24.000 vehicles diaris.