26 d'abril de 2024

Un nou aparell permet eliminar els tatuatges sense deixar marques a la pell

En funció del tipus de tinta i de si el pigment és més profund o no caldran més o menys sessions

El Ter 28 d'octubre de 2008 a les 18:15
Fins ara, qui es treia un tatuatge havia de recórrer a clíniques privades
Zona Piercing & K-os tatto de Vic disposa des fa unes setmanes d’un nou làser cosmètic pioner a Osona que permet esborrar totalment els tatuatges. A través d’un tractament que es pot allargar entre 3 i 4 sessions aquest nou aparell esborra completament els tatuatges sense deixar cap marca.

Pep Mayans, un dels responsables del centre, destaca que no queda cap senyal a la pell però que 'cal molta paciència'. En funció del tipus de tinta i de si el pigment és més profund o no caldran més o menys sessions. El làser provoca una inflamació que es cura amb uns 15 dies però que, fins als tres mesos la pell no queda del tot recuperada. Després de cada sessió de làser cal l’aplicació d’una crema antibiòtica especial i de crema hidratant i regeneradora.

Aquest nou aparell també permet fer un tatuatge sobre un altre. Una tècnica coneguda com a 'cover'. Aquest làser d’última generació i pioner a la comarca ja ha generat molta expectació. Pep Mayans, explica que en aquests moments estan en 'una fase informativa' però que de cara aquest proper mes de novembre ja hi ha molta demanda. Fins ara, qui es treia un tatuatge havia de recórrer a clíniques privades on es fan altres tipus de tractaments.
Etiquetes:
Societat