25 d'abril de 2024

La Sindicatura de Comptes respon a la CUP que trasllada a Antifrau el cas dels sous de regidors

Segons la carta, no tenen competències per emetre cap valoració en aquesta qüestió, que s'ha fet a instància d'una part

elter.net 21 de novembre de 2014 a les 09:29
La CUP de Manlleu, que no és present al consistori, va presentat el 15 de setembre documentació a la Sindicatura de Comptes sobre suposades irregularitats en les retribucions de sis regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament.

El passat 27 d'octubre de 2014, la Sindicatura de Comptes va enviar la seva resposta, afirmant que no tenen competències sobre el que se'ls demanava. La Sindicatura de Comptes, expliquen a la carta, només actua per requeriment del Parlament de Catalunya, per mandat legal, o d'ofici; però mai a instància d'una part.

Ara, el que fa l'organisme és arxivar la documentació i, en virtut del conveni de col·laboració signat amb l'Oficina Antifrau de Catalunya, la hi deriva per si és necessària una actuació en l'àmbit de les seves competències.

Segons la CUP, "la regularització portada a terme pel Ple Municipal de l'Ajuntament de Manlleu del darrer mes de setembre en relació a les presumptes irregularitats en les percepcions de sis regidors de l'equip de govern demostren que els indicis eren certs".
Etiquetes:
Política Municipal