24 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení s'estrena a Lliga Europea per primera vegada a la història

L'Hostelcur Gijón serà el primer rival de les manlleuenques en la fase preliminar de la competició

Redacció 21 de novembre de 2014 a les 11:22
Laura Barcons i Laia Castro. Foto: cpmanlleu.cat
El CP Manlleu femení comença la seva aventura europea quest cap de setmana al Pavelló Municipal d’Esports. Les manlleuenques disputaran, per primera vegada a la història, la fase preliminar de la Copa d’Europa. El primer rival serà l’Hostelcur Gijón, que ve de perdre davant el Terrassa, a l’Oklliga.

Per primera vegada a la història el Pavelló Municipal de Manlleu acollirà un enfrontament de la Copa d'Europa. Serà aquest dissabte a les 18:00h en el partit corresponent a l'anada dels quarts de final de la lliga europea. que enfronta el Club Patí Manlleu femení davant de l'Hostelcur Gijón.

Un Gijón que s’ha reforçat molt bé respecte el de l’any passat. Tot i així no ha acabat de començar amb bon peu a l’Oklliga però les aposten situen com un equip a tenir en compte a a la Lliga. Per a l’entrenador manlleuenc aquest primer rival serà un dels equips complicats per poder passar l’eliminatòria.

Es dóna la peculiaritat que el Manlleu debuta davant d'un altre equip de la mateixa OK Lliga femenina,com hem dit, un fet que la competició prohibeix, però que a l'hora del sorteig no es va tenir en compte.
El Manlleu parteix com a favorit per passar l’eliminatòria. Tot i així cal tenir en compte a un Gijón, que tot i no passar pels seus millors moments, és l’equip amb més títols europeus a les seves vitrines. En concret les asturianes han aconseguit guanyar la competició en quatre ocasions.

Per la seva banda el CP Voltregà en aquesta Lliga Europea davant l’Uttigent suís, també dissabte al vespre.
Etiquetes:
Esports