25 d'abril de 2024

Maite Gallifa i Josep Suriñach (CiU) discrepen al ple sobre l'ús de la subvenció del Teatre Centre

Suriñach va intervenir per dir que “hi ha certes deslleialtats que des d’aquest grup no les admetrem mai més"

Arola Cumeras 21 de novembre de 2014 a les 16:28
Una imatge del ple de Manlleu del mes de novembre
El ple de l'Ajuntament de Manlleu de dimarts va posar de manifest divergència en el si del grup de CiU de Manlleu. A l’apartat final de la sessió, la regidora Maite Gallifa, va argumentar que les dificultats de mobilitat degudes a les obres i a les desperfectes dels aiguats del 5 de setembre es podrien arranjar "amb diners de la subvenció del Teatre Centre, que es recuperarien més endavant".

L’aportació de Gallifa va molestar visiblement el cap de llista, Josep Suriñach, que va voler intervenir per dir que "hi ha certes deslleialtats que des d’aquest grup no les admetrem mai més, i una és aquesta". Segons Suriñach, "poden ser opinions personals i particulars, estem d’acord, però no responen als personatges que estem aquí asseguts".

Gallifa va tancar el tema comentant que potser "no s’havia entès" el seu comentari, que no anava en el sentit que les obres del Teatre Centre "es perdessin" arranjant el canal, sinó que es recuperessin els diners de la subvenció de la Diputació a curt termini.

Josep Suriñach ja fa temps que va deixar clar que no es tornaria a presentar amb CiU, tot i que s’especula si podria integrar-se en alguna altra llista. Durant el mandat, dirigents de CDC de Manlleu, especialment el president Josep Pujadas, no han estat partidaris a l’entrada de CiU a l’equip de govern, mentre Josep Suriñach hi mantenia una bona sintonia i ho hauria vist amb bons ulls.
Etiquetes:
Política Municipal