26 d'abril de 2024

El CP Manlleu supera al Gijón en el primer partit de Lliga Europea (5-2)

La gran segona meitat de les manlleuenques van donar la victòria a l'equip de Ramon Anglada

G.Moral/ D.Osa 24 de novembre de 2014 a les 12:43
CP Manlleu femení celebrant un gol. Foto: C.Arisa
El CP Manlleu comença amb bo peu la seva aventura a la lliga europea. Les de Ramon Anglada van aconseguir una amplia victòria a casa davant l’Hostelcur Gijón per 5 gols a 2. Tot i l’ampli avantatge al marcador, el partit va estar molt igualat. De fet el bon encert de la portera del conjunt asturià va evitar que el Manlleu marxés la marcador als primers compassos del partit.

L’equip asturià va estar molt millor durant el primer temps, de fet va ser el primer en obrir el marcador als 5 minuts de partit gràcies a un gol de Sara Gonzàlez. Les manlleuenques portaven la iniciatvia en les ocasions però no acabaven de materialitzar-les, sobretot gràcies a la feina de Christina Klein que pràcticament aturava tot el que li arribava. De fet la mateixa portera del Gijón va aturar un penal llençat per Laura Vall al minut 8. Tot i així el Manlleu no es va desesperar i va seguir fent el seu joc. Al minut 11 Laia Castro empatava per les manlleuenques després de recollir el refús de la falta directa que havia llançat. Al minut 15, María Díez feia el segon del Gijón amb un xut des de lluny i firmava l’1 a 2 amb el què s’arribaria al descans.

A la segona part l’equip de Ramon Anglada va començar a jugar més al seu estil, imposant el seu ritme, i Laura Barcons va donar la volta al marcador amb un gol al minut 9 i un altre al minut 11, el primer després d'una jugada trenada i el segon amb un xut creuat des de mitja distància. Laia Castro va marcar el quart al minut 13 amb un xut pel pal curt.

A falta d'un minut,,Ester Tosar va aturar una bola en un contraatac i poc després Anna Casarramona va maquillar el resultat a falta d'un minut amb el 5-2 definitiu.

embla ser que el proper partit es disputarà d’aquí a 15 dies però el dia i horari encara esta per confirmar.

FITXA. COPA D’EUROPA FEMENINA: ANADA VUITENS

*5 CLUB PATÍ MANLLEU:* Ester Tossar, Anna Casarramona, Laia Castro, Nara López, Yolanda Font [5 inicial]. Laura Barcons, Laura Vall.

*2 HOSTELCUR GIJÓN:* Christina Klein, Sara González, Sílvia Cadrecja, Vanessa Daribo, María Díez [5 inicial]. Marta González.

*Gols:* 0-1 Sara González (5’). 1-1 Laia Castro (11’). 1-2 María Díez (16’). 2-2 Laura Barcons (34’). 3-2 Laura Barcons (36’). 4-2 Laia Castro (38’). 5-2 Anna Casarramona (49’).

Targetes: ha vist una targeta blava la jugadora de l’Hostelcur Gijón María Díez.