26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu cau davant el Prat (2-1) tot i fer un bon partit

Morata:" és el mateix de cada setmana"

redacció 24 de novembre de 2014 a les 12:46
Ricard Seuma presionant a un rival. Foto:viuelmanlleu
Derrota dolorosa del Manlleu novament a domicili, aquest cop al camp del Prat per 2 gols a 1. Tal i com va passar el dia del Palamós, el Manlleu va perdonar una acció claríssima per endur-se els tres punts i acabar cedint la sisena derrota de la temporada. El Manlleu va ser molt superior al Prat pel què fa el joc, però els locals van saber sentenciar les ocasions de què van disposar i van aconseguir endur-se el partit.

Partit intens en general el que es va veure al Sagnier. A la primera meitat, els dos equips es van respectar molt però no per això no es va veure un joc atractiu. Primers minuts d'anades i vingudes.Sascha i Pol Coll eren els primers en avisar en una porteria i a l'altre, però al minut 6, Juli pel Prat tenia una de les grans ocasions de la primera meitat, amb una rematada a boca de canó que sortia llepant el pal esquerra de la porteria de Barragán, que no hagués pogut fer res.
Per part manlleuenca, Manel Sala estava a punt de marcar però Xavi Muñoz evitava el primer gol del partit.
El matx arribaria al descans amb empat a zero i dos equips que no volien perdre però que lògicament volien sumar els tres punts.

L'aspecte positiu és la capacitat de reacció dels manlleuencs. Al cap de tres minuts, Pol Coll provava una jugada a l'interior de l'àrea local i era derribat per Cazorla. Manel Sala s'encarregava de transformar-lo en l'empat a un gol al marcador.
Al 77, el Prat es quedava amb 10 degut a la expulsió de Xavi Muñoz, i els manlleuencs ho provaven. I arribaria la gran diferència. Poc després, passada a l'espai de Bueno cap a Ferri, que definia a la perfecció davant Barragán. El tram final del partit es convertia en pràcticament un atac i gol del Manlleu, que no podria perforar la defensa potablava. Només ho va aconseguir Ballús, però el seu xut el va refusar molt bé el porter local. Pel tècnic Diego Morata aquest partit ha repetit el roll dels últims partits.

El Manlleu ha sumat 2 dels 21 punts disputats a domicili. Un registre desastrós que fa que els manlleuencs siguin dissetens a la classificació amb 14 punts, a un sol punt del descens directe.
La propera setmana, el conjunt de Diego Morata rep la visita de la Pobla de Mafumet, considerat un dels millors equips de la categoria.
Etiquetes:
Esports