26 d'abril de 2024

Més de 200 persones al primer concert dels 35 anys de l'escola de música de Manlleu

Els projectes més immediats són un intercanvi de corals i el concert solidari de La Marató de TV3

Arola Cumeras 25 de novembre de 2014 a les 17:02
Una imatge del concert de l'escola aquest passat diumenge
L’Escola Municipal de Música de Manlleu ha encetat amb una gran afluència de públic (més de 200 persones) el calendari d’activitats per celebrar els 35 anys del centre, que té uns 262 alumnes. Va ser diumenge amb un concert inaugural a càrrec dels professors, a la sala d’exposicions de Can Puget.

La directora del centre, Laura Castany, explica que el balanç no pot ser més positiu en el cas del concert d’estrena de l’efemèride. Ara ja estan a punt per tal de tirar endavant més projectes. Aquest mes de desembre també hi haurà un intercanvi amb la coral d'Errenteria (País Basc). El dia 12 també es recupera el concert solidari a benefici de La Marató de TV3.

Pel gener, s’ha previst l’inici del 18è cicle de Jazz i una Master Class de piano amb Jordi Domènech. Pel febrer, es farà el concert-espectacle de les Sonatines de Carnestoltes, creades pel mateix Domènech. A més, hi haurà un curs de violoncel entre el 13 i el 16 que va "destinat a professors del mètode Suzuki d’arreu de l’Estat Espanyol, ja que la de Manlleu es una escola única amb alumnes que permeten fer classes de grup a tots els nivells.

Pel març, continuaran les Jam Session del Cicle de Jazz. El cap de setmana fort serà per l’abril, el cap de setmana del 17, 18 i 19, quan es tornarà a fer l’activitat del piano al carrer Maria Canals i dos concerts multitudinaris a la plaça. Els actes acabaran pel juny.
Etiquetes:
Cultura