26 d'abril de 2024

Els participants del Get Moving Project visiten Manlleu

Durant el mes de novembre s’ha fet un intercanvi de teatre i fotografia social amb persones provinents de 6 països

elter.net 25 de novembre de 2014 a les 17:29
Alumnes que han format part del projecte
20 joves manlleuencs han participat en l’intercanvi Get moving project, un projecte d’intercanvi europeu contra l’exclusió social a Osona. Durant aquest 2014 han estat rebent classes en llengua anglesa i participant en altre intercanvis.

Això ha estat possible per un conveni de col·laboració entre l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manlleu i el Projecte Aurora. Així doncs, del 7 al 16 de novembre es va fer un intercanvi de teatre i fotografia social, on més de 30 persones provinents de 6 països diferents van rebre xerrades, formació i van visitar diferents punts de la comarca d’Osona com Vic, Manlleu, Torelló i Borgonyà.

El dia 14 de novembre es van reunial teatre Puig-Agut de Manlleu, al barri de l’Erm, per tal de presentar els resultats del projecte amb representacions teatrals i exposicions de fotografia i vídeo davant d’un públic molt divers.

El projecte, cofinançat per la Comissió Europea (programa ERASMUS), es va implementar gràcies a Projecte AURORA (Vic), Centre Residencial ESPIGOLART (Borgonyà) i l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manlleu, amb el suport de la Direcció General de la Joventut de Catalunya.
Etiquetes:
Societat