25 d'abril de 2024

Més de 1045 peces de roba als dos primers intercanvis de Temps x Temps

El 26 de novembre se celebra l'última trobada d'intercanvi de roba a les escoles Bressol per tancar el projecte

elter.net 26 de novembre de 2014 a les 17:03
Aquesta tardor, com a novetat, el programa Temps x Temps de Manlleu ha organitzat un intercanvi de roba i complements segons les diverses edats. El cap de setmana ja es van fer les edicions juvenil i per a totes les edats.

Les trobades d’intercanvi s’han dividit en tres dies en funció de l’edat: el divendres es va fer l’intercanvi de roba per a joves a partir de 14 anys i el dissabte un intercanvi més genèric amb roba per a tothom. El proper intercanvi, que tracta sobre roba i objectes infantils (trones, llits, cotxets...), es farà el divendres 29 de novembre. Aquest nou acte, s’organitza a les escoles Bressol Els Picarols i Colors de 3 a 6 de la tarda.

En els primers dos intercanvis, 209 persones van aportar peces de roba i complements. Cada participant va tenir la oportunitat d’escollir les peces de roba que més li agradaven segons el nombre de tiquets dels que disposés. En total hi van haver més de 1045 peces de roba i complements. Entre ells vestits, pantalons, faldilles, bosses de mà, bufandes, bijuteria, etc. tenint en compte que cada participant podia portar com a màxim 5 peces de roba.

A part dels participants de l’intercanvi, moltes persones es van acostar a l’antiga Cooperativa, l’Espai Express de la plaça Fra Bernadí. Aquestes activitats les organitza el servei de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manlleu, dins de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.
Etiquetes:
Societat