26 d'abril de 2024

Sanjosex presenta el nou disc a Osona amb un concert a Manlleu

El nou treball, titulat Festival, “està molt pensat perquè llueixi en directe"

Arola Cumeras 27 de novembre de 2014 a les 13:45
Una imatge promocional de Sanjosex
El músic i cantautor bisbalenc Carles Sanjosé farà a Manlleu el concert de presentació del seu últim treball, Festival. L’actuació de Sanjosex està organitzada per l’Associació Cultural Pro-Ateneu Manlleu i serà el aquest divendres a les 10 de la nit a l’Espai Rusiñol.

Quatre anys després de l’aclamat "Al marge d’un camí", Sanjosex retorna finalment amb nou disc. En una entrevista a Ràdio Manlleu el músic ha afirmat que en aquest moment "el directe ja ha girat prou com perquè pugi ser divertit, fluid, alhora sorprenent perquè els temes ja ens els coneixem i podem afegir-hi coses, improvisar".

Festival no s’havia estrenat a Osona i al bisbalenc li fa molt il·lusió per diversos motius, però especialment perquè part del treball s'ha enregistrat a la comarca, amb Quim Portet. Sanjosex ha explicat que "a nivell de so" es nota la seva influència, en l’energia de les guitarres i també el sentit de l’humor. Afirma que "ja li vaig proposar la col·laboració pensant en tot això, primer que en sap molt de gravar i segon que té una manera de ser que li anava molt bé a l’esperit que li volíem donar al disc".

El nou treball "està molt pensat perquè llueixi en directe i algunes qüestions les hem anat adaptant". Els actuals components de Sanjosex ja tenen una actitud amb la música que és "enèrgica, divertida i profunda". Considera que "és un disc molt complet i més enèrgic i optimista". A Manlleu seran quatre components sobre l’escenari, i els faltarà el teclista Eduard Font.

Les 14 cançons del disc formen una paleta rica i variada de ritmes musicals i estats d’ànim, un veritable festival pels sentits. Sanjosex recupera la seva faceta més desvergonyida però també sap recollir-se en moments introspectius. Les entrades valen 12 euros (10 euros en el cas dels socis). La venda anticipada es fa a El Mallot de la Margot (Manlleu) i La Martulina Divina (Vic).
Etiquetes:
Cultura