25 d'abril de 2024

El primer derbi osonenc de l'OK Lliga femenina no arriba en un bon moment pel CP Manlleu

El CP Manlleu vol aprofitar la derrota de dimecres passat com a punt de motivació per aconseguir la victòria a Voltregà

redacció 28 de novembre de 2014 a les 12:49
Les fèmines del CP Manlleu no paren, i aquest cap de setmana tornen a tenir una cita d’Ok Lliga. Però no una cita qualsevol sinó un dels partits més esperats de la temporada. El derbi osonenc per excel·lència, i podríem dir de tota l’Oklliga femenina. Les noies de Ramon Anglada visiten la pista del CP Voltregà.

Doncs si el derbi de l’Ok Lliga femenina, no arriba en el millor moment per les manlleuenques. Aquest dimecres les noies de Ramon Anglada van patir una contundent derrota davant el Palau Solità i Plegamans per 5 gols a 0. Un resultat dels més durs que ha rebut aquest equip en els últims anys. Però pel tècnic manlleuenc aquesta derrota és un incentiu per motivar a les seves jugadores de cara el derbi. Aquest serà el primer derbi de l’Ok Lliga d’aquest any tot hi que els dos conjunts ja es van trobar a les semifinals de la Copa Esports Panadès, on el Manlleu va ser el vencedor per 2 gols a 1. Tot i així per a Anglada, el Voltregà encara està un pas per davant del Manlleu.

Per més atractiu aquest partit si que comptarà amb les dues plantilles al complert, ja que durant la Copa Esports Panadès també hi havia en joc el Mundial d’hoquei, i on un bon gruix de jugadores de cada equip hi eren presents. El partit es disputarà a Sant Hipòlit de Voltregà, dissabte a les 6 de la tarda.
Etiquetes:
Esports