24 d'abril de 2024

Àlex Garrido proposa a Josep Suriñach i Enric Vilaregut, de CiU, que s'integrin a la llista d'ERC

Els posicionaments del líder de CDC a Manlleu, Josep Pujadas, que al ple personifica Maite Gallifa

Arola Cumeras 28 de novembre de 2014 a les 13:28
Una imatge de Josep Suriñach, en un acte al costat de Josep Pujadas
La bona sintonia dels darrers mesos entre alguns dels regidors de CiU i l’equip de govern d’ERC i ICV es deixa notar en moments en què s’estan perfilant llistes electorals. Falta menys de mig any per les eleccions municipals del 24 de maig del 2015 i el candidat d’ERC, Àlex Garrido, és partidari d’incorporar-hi persones com Josep Suriñach i Enric Vilaregut, actuals regidors de CiU.

Ho va confirmar en una entrevist a El 9 TV i ho ha explicat aquest dilluns a Ràdio Manlleu. Consultat per Ràdio Manlleu, Josep Suriñach ha confirmat la proposta afirmant que "hi ha hagut aquestes converses" però ha resolt que "en el seu moment" ja donaria a conèixer el seu posicionament. Àlex Garrido ha considerat que seria una virtut que la llista fos plural i "transversal", però considera que es tracta de casos puntuals. La llista estarà confegida al voltant del febrer.

El grup de CiU té dues tendències discrepants que es van evidenciar especialment el darrer ple. D’una banda, els posicionaments del líder de CDC a Manlleu, Josep Pujadas, que al ple personifica Maite Gallifa. De l’altra, l’opció que lidera l’actual portaveu i cap de llista el 2011, Josep Suriñach, qui ha col·laborat amb l’equip de govern, amb qüestions com la Hisenda, i que era partidari d’entrar a formar-ne part.
Etiquetes:
Política Municipal