26 d'abril de 2024

Els cinc finalistes del Concurs de Cant Flamenc El Candil de Manlleu s'enfronten aquest dissabte

Durant la deliberació del jurat hi tindrà lloc una actuació molt especial, que combinarà els tres arts del flamenc

Guillem Moral 28 de novembre de 2014 a les 13:51
Una imatge del cartell que anuncia la finanl del concurs
Aquest dissabte tindrà lloc a l’auditori de l’Escola Puig-Agut la final del XVII Concurs Nacional de Cant Flamenc El Candil de Manlleu 2014. Prèviament a aquesta final han tingut lloc tres eliminatòries preliminars, disputades a les localitats d’Alcaudete, Ronda i Cornellà de Llobregat.

Segons els entesos en l’art del "cante" flamenc, la final d’enguany serà una de les més renyides dels últims anys ja que el nivell dels participants ha estat molt alt durant les preliminars. De fet així ho explicava el president de la Peña Flamenca de Manlleu, Diego Valle.

En total seran cinc els finalistes que es disputaran aquesta final, Felipe Fernández, Vanesa González, Marco Martínez, Ana Mochón i Manuel Gavilán, tots ells menors de 30 anys ja que és un dels principals requisits en aquest concurs. Des de la Peña Flamenca de Manlleu es mostren molt agraïts a tots als ajuntaments participants per l’interès mostrat en poder donar força a aquest festival.

Un festival constituït com un dels més importants de Catalunya i del país. Per altra banda l’entitat manlleuenca també ha apostat per oferir d’altres activitats relacionades amb "el cante". Segons ha explicat Valle, durant la deliberació del jurat hi tindrà lloc una actuació molt especial, que combinarà els tres arts del flamenc. A la guitarra Juan Ramon Caro, Ana Mari Cortés "al cante" i a Juan Mateo "al baile", ens oferiran una demostració del flamenc de més alt nivell del nostre país.

El certamen tindrà lloc aquest dissabte 29 de novembre al punt de les 9 del vespre, a l’auditori teatre de l’escola Puig-Agut de Manlleu.
Etiquetes:
Cultura