25 d'abril de 2024

Tast de productes ecològics i de proximitat al mercat kmO de dilluns a Manlleu

El mercat setmanal es farà igualment vora les pistes de gel i la ludoteca del Badanadal a la plaça Fra Bernadí

El Ter 5 de desembre de 2014 a les 12:40
El proper dilluns dia 8 de desembre, de les 10 a les 12 del matí, els productors agroalimentaris i artesans del col·lectiu Km Osona que cada dilluns participen del mercat setmanal oferiran un tast de productes "calents" a la Plaça de la Flama del Canigó.

Al tast s’hi podrà degustar coca de recapte i coques dolces, que es couran en directe en un forn de llenya, fetes amb farines ecològiques i productes de proximitat del col·lectiu KmO. A més de les coques, fetes de blats antics i ecològics de la Cooperativa La Sequoia, també es podrà tastar un caldo fet amb productes ecològics de l’horta cultivats per Hort Viu i Quimet Gall, i tastets de formatges de Ciuret (artesans) i de formatges de pastor elaborats per Serradet de Barneres.

L’activitat coincidirà el mercat setmanal dels dilluns de Manlleu, que malgrat que sigui festiu, es farà igualment vora les pistes de gel i la ludoteca del Badanadal, a la Plaça Fra Bernadí. L’horari de venda del mercat setmanal i del mercat Km Osona és de les 9 a la 1.

El col·lectiu Km Osona es un grup d’agro-productors alimentaris que cada dilluns ofereixen els seus productes a la Plaça de la Flama del Canigó (dins del mercat setmanal del dilluns de Manlleu), garantint al consumidor un bon preu de venda dels productes que elaboren (no hi ha intermediaris) i una alta qualitat del producte (produccions petites, artesanes, i ecològiques en el cas dels pans i dels productes de l’horta).
Etiquetes:
Economia i empresa