25 d'abril de 2024

Alumnes de l'institut Antoni Pous assisteixen a la xerrada sobre epigenètica i càncer de Manel Esteller

El doctor Manel Esteller, és un dels investigadors més reconeguts mundialment en la lluita contra el càncer

Rayhana El Yandouzi 5 de desembre de 2014 a les 16:30
Una imatge de la conferència de Manel Esteller a la UVic
Manel Esteller, investigador reconegut mundialment per la lluita contra el càncer, va fer una conferència dimecres a la UVic, a la qual van assistir estudiants de l’institut Antoni Pous de Manlleu.

En el marc de les Tertúlies de Literatura Científica que cada any organitza l’Escola Politècnica Superior, a l’Aula Magna va tenir lloc la xerrada de l’investigador Manel Esteller sobre 'Epigenètica en la salut i la malaltia'. Especialment, es va esmentar la seva darrera publicació Aposta per la salut! Pensant en el futur, raons per ser optimista!

El doctor Manel Esteller, és un dels investigadors més reconeguts mundialment en la lluita contra el càncer. Ha explicat a Ràdio Manlleu en què estan centrades actualment les seves investigacions. Afirma que s'està en una etapa molt important de recerca per "intentar conèixer què fa una part del material genètic del qual no en sabem la funció i també ens concentrem en trobar nous fàrmacs, encara més específics, que siguin efectius contra tumors concrets".

Actualment Manel Esteller és director del Programa d’epigenètica i biologia del càncer d’IDIBELL. També és professor d’investigació ICREA. Ha rebut nombrosos premis. A la conferència, a banda dels alumnes de Manlleu també van anar-hi estudiants de Vic i del Voltreganès, entre altres.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu