23 d'abril de 2024

L'Associació d'Empresaris de Manlleu uneix forces amb el Foment Mercantil i Industrial

El 2015 volen reiniciar l'entitat i "fer una campanya de captació d'associats"

Arola Cumeras 5 de desembre de 2014 a les 18:43
Una imatge de Francesc Altarriba i Joan Contijoch. Foto: El 9 TV
Aquesta setmana s’ha presentat un pla d’accions per reactivar l’associació d’empresaris de Manlleu. Dimarts, Francesc Altarriba, president de l’Associació d’Empresaris de Manlleu (AEM) i el Joan Contijoch, president de Foment Mercantil i Industrial de Manlleu, van presentar el projecte per mirar de reprendre activitats.

Consisteix en consolidar els actius de l’Associació i projectar-se en el teixit empresarial de Manlleu amb la intenció de convertir-se en un punt de trobada entre empresaris. Segons Altarriba, les dues entitats ja s'han actuen conjuntament "som la mateixa entitat però jurídicament no ens hem fusionat". Segons diu, es tracta d'iniciar una nova etapa d'obertura de portes perquè "tothom de Manlleu que tingui empreses o sigui autònom es pugui associar i sumar esforços".

El 2015 volen reiniciar l'entitat i "fer una campanya de captació d'associats". Dimarts es va "explicar les intencions i la nova etapa als socis actuals". També es vol "crear una nova junta i obrim les portes a tothom que s'hi vulgui incorporar i ser actius". Actualment hi ha uns 150 socis però "cal tenir en compte que a Manlleu hi ha gairebé un miler d'empreses". Altarriba diu que "una vegada passi l'etapa de consolidació tant en Joan Contijoch com jo pensem convocar eleccions i fera alguna renovació".

Afirma que és "important que tots ens coneguem entre nosaltres perquè "de vegades anem a buscar coses lluny de casa quan això ho tenim gairebé a la cantonada". Per Altarriba "ara que està de moda el quilòmetre 0, es pugui interactuar i potenciar el teixit empresarial i comercial de Manlleu". Afirma que volen fer "una xarxa de persones, on tothom hi tingui cabuda" i "compartir les dificultats que hi ha avui en dia".

Altarriba remarca que "quan s'és soci" es forma part del Consell Empresarial d'Osona, hi ha un suport especial de l'OPE de Manlleu, es forma part del Foment Nacional de Barcelona i també hi ha portes obertes al Club Cambra i altres col·laboracions.
Etiquetes:
Economia i empresa