23 d'abril de 2024

L'esport manlleuenc es suma un any més als actes per La Marató de TV3

Un dels principals actes és la Cursa Solidària organitzada pel Club Olímpic Manlleu i el Hook School Boxa Manlleu

El Ter 12 de desembre de 2014 a les 13:16
Foto d'arxiu.
L’esport manlleuenc es suma un any més a La Marató de TV3 que enguany està dedicada a les malalties del cor. Durant tota la jornada de diumenge, entitats i clubs esportius han programat diversos actes per tal de recaptar diners per col.laborar en aquesta diada solidària.

Els actes principals es centraran diumenge tot i que durant la setmana es celebren diversos actes. Aquest mateix divendres al Pub Xauxa té lloc una masterclass d’spinning nocturn, a càrrec de Som Esport Gimnàs. Es vendran samarretes i hi haurà regals per als participants. A més també es podrà aprendre a ballar seguint un passos molt senzills, tot en una nit que promet ser molt divertida i especial. Durant tot el diumenge al matí també, des de el punt de les 10 del matí, el Club Automodelisme Manlleu obre les seves instal.lacions on tothom qui ho vulgui podrà gaudir dels cotxes i del circuit.

Però l’acte esportiu per excel.lència durant la diada és la cursa atlètica solidària organitzada pel Hook School Boxa Manlleu. Una cursa que està guanyant tradició any rere any per aquesta diada. La cursa va començar fa uns anys per tal d’ajudar a un membre del club que patia la malaltia temàtica de la que es parlava a La Marató d’aquell any. L’organització va creure convenient seguir mantenint aquesta cursa que cada any es supera pel què fa participació. Amb l’edició d’enguany ja en sumen quatre i esperen seguir contribuint molts anys més.

La cursa començarà a les 11 del matí amb sortida i arribada a la Plaça Fra Bernadí. Tindrà un recorregut de 10 km que passarà pels racons més inhòspits dels voltants de la població. Durant la cursa es vendran una samarretes que amb tot el recaptat es destinarà a La Marató.

El CT Manlleu tampoc hi vol faltar a aquesta cita. El club manlleuenc obrirà les seves pistes de tennis i pàdel a tothom socis i no socis per tal de col.laborar amb la causa. El preu del lloguer de la pista serà de 5€ i es podrà jugar durant tota una hora. Tot el què es recapti anirà destinat íntegrament al pot de La Marató.

També durant tot al matí a la Plaça Fra Bernadí hi tindrà lloc diverses exhibicions de gimnàs, ball, dansa, boxa... No hi ha dubte que l’esport manlleuenc es més solidari que mai.
Etiquetes:
Esports