23 d'abril de 2024

Guillem Roca i Sara Fernández guanyen el Trofeu Ricardo Álvarez

Guillem Roca va guanyar en llargada i 100 metres lliures i Sara Fernández en triple salt

El Ter 29 d'octubre de 2008 a les 18:14
Guillem Roca i Sara Fernández
Guillem Roca i Sara Fernández es van proclamar guanyadors del Trofeu Ricardo Álvarez aquest passat dissabte a l’Estadi Josep Maria Pallàs. Aquesta prova combinada en què es disputa el podi amb un llançament, un salt i una cursa, s’ha popularitzat tant entre els atletes vigatans que ha acabat convertint-se en un dels esdeveniments esportius de l’octubre més esperats de la ciutat.

No és d’estranyar doncs, l’elevada participació amb que ha comptat aquesta edició, al voltant de trenta atletes, entre masculins i femenins, de categories compreses entre els cadets i els veterans.

Sara Fernàndez, atleta juvenil de segon any, és la quarta classificada de javelina i triple en l’últim Campionat de Catalunya, disputat curiosament a les pistes de l’entitat atlètica vigatana. El dissabte passat, tot i lesionar-se a la cama, va aconseguir el primer lloc en triple (10’53m) i resultats que sobresurten en les proves de javelina (22’81m) i en els 100mll (13’’6).

Pel que fa a Guillem Roca, de categoria júnior, acumula títols com ara el de Campió de Catalunya i Subcampió d’Espanya de salt de llargada en aire lliure. Va quedar primer en llargada (6’46m) i 100mll (11’’8). Pel que fa a la prova de pes, va aconseguir llançar 10’87m. La suma d’aquests resultats li va fer aconseguir els punts necessaris per guanyar el trofeu.

Resultats

Etiquetes:
Esports