26 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení es juga el pas a quarts de final de Lliga Europea davant l'Hostelcur Gijón

Les manlleuenques parteixen amb l'avantatge al marcador però volen passar amb comoditat

El Ter 12 de desembre de 2014 a les 13:33
La Copa d’Europa d’hoquei patins no admet marge d’error i el Club Patí Manlleu femení es jugarà aquest dissabte a les 19:15h la possibilitat de passar a quarts de final, davant l’Hostelcur Gijón. Les manlleuenques arriben a l’eliminatòria amb l’avantatge al marcador ja que en el primer enfrontament les noies de Ramon Anglada van superar a les asturianes per 5 gols a 2.

El CP Manlleu arriba a aquest partit amb l’avantatge al marcador. En el partit disputat fa dues setmanes a la pista manlleuenca, les noies de Ramon Anglada van ser superiors al seu rival sobretot a la segona meitat, on el Manlleu va aconseguir marxar al marcador. L’ Hostelcur Gijón es troba en un moment dolç. Les noies d’Astúries encadenen tres victòries consecutives a la lliga i tenen juguen amb un handicap a favor i és que l’equip té molta experiència a la competició europea.

Les manlleuenques, però, venen de golejar el Bigues per 9 gols a 1 i tenen un avantatge de tres gols de l’anada que pot resultar clau. Amb una victòria, amb un empat o amb una derrota per menys de tres gols el Manlleu es convertiria en un dels vuit millors equips del continent; un fet sense precedents i històric pel Manlleu. El partit correspon a la tornada de l’eliminatòria prèvia per poder passar a quarts de final. l’enfrontament es disputarà dissabte a Gijón al punt d’ ¼ de 8 del vespre.
Etiquetes:
Esports