25 d'abril de 2024

L'Església Evangèlica de Manlleu organitza un concert solidari per recaptar fons pel Sarró

L'entrada solidària valdrà 3 euros i anirà a càrrec del Cor Alegria, que interpretarà peces de gospel

Anna Traveria 12 de desembre de 2014 a les 18:09
El Cor Alegria de Figueres actuarà a l'Espai Rusiñol
Aquest dissabte a les 6 de la tarda, l’Espai Rusiñol de Manlleu acull un concert solidari a càrrec del Cor Alegria de Figueres, organitzat amb la finalitat de recaptar fons pel banc d’aliments El Sarró. Es tracta d’una iniciativa de l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu que reunirà 7 músics i 60 veus de diferents edats i generacions a dalt de l’escenari.

Aquesta iniciativa arriba després que l’Església Evangèlica Baptista de la ciutat ja organitzés l’any passat un concert solidari pel Sarró a càrrec de Bobby Lewis Gospel Quartet de Nova York, que va aplegar més de 500 persones. El pastor de l’Església, Rubén Gramaje, ha explicat a Ràdio Manlleu que el Cor Alegria "oferirà peces gospel en directe", un tipus de música "molt vinculat a l'Església Evangèlica que vol transmetre el seu missatge de forma molt alegre, que és tal com el vivim nosaltres".

A banda de l'esdeveniment programat per aquest dissabte, l’Església ja col·labora durant l’any amb El Sarró obrint les seves portes setmanalment per recollir productes bàsics. Gramaje ha explicat que amb aquest concert volen recollir diners en comptes d’aliments perquè "amb el gran recapte s'han recollit molts aliments però d'aquí a uns mesos s'hauran de comprar més productes perquè molts ja hauran caducat".

Els diners que es recullin amb les entrades, que tenen un preu de 3 euros, aniran íntegrament destinats al banc d'aliments del Sarró. L’organització també ha posat a la venda entrades per la "fila 0", pensades per a tothom que vulgui col·laborar però que no pugui assistir al concert.
Etiquetes:
Societat