25 d'abril de 2024

La xarxa Manlleuconnecta celebra el primer any de vida amb la inauguració d'un nou punt de connexió

La xarxa ja compta amb prop de 300 usuaris abonats i quatre punts de connexió amb accés gratuït

El Ter 29 d'octubre de 2008 a les 19:27
Al llarg de tota la tarda diversos monitors han explicat el funcionament de la xarxa
La xarxa Manlleuconnecta s’ha ampliat aquest dimecres a la tarda amb un nou punt d’accés gratuït a la xarxa situat al Casal Cívic Frederica Montseny. Aquesta xarxa sense fils, després d’un any de vida, continua amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies a la ciutadania.

Després d’un any de funcionament la xarxa ja compta amb prop de 300 usuaris abonats i quatre punts de connexió amb accés gratuït. Eva Font, tècnica de noves tecnologies de l’Ajuntament de Manlleu, comenta que aquest augment notable d’abonats es degut al fet que molts usuaris opten per aquesta connexió sense fils i així s’estalvien de donar d’alta una línia de telèfon.

Per a la celebració aquesta tarda s'han fet una tallers per explicar el funcionament de la xarxa i una conferència a càrrec d'Ismael Nafría titulada 'Internet és útil'.

Aquesta xarxa no té límit de capacitat. La capacitat de la xarxa va augmentant a mesura que augmenten els usuaris. Quan va començar a funcionar la xarxa tenia una capacitat de mig mega i actualment ja s’ha ampliat a un mega.

A més la xarxa compta amb 4 punts de connexió gratuïts a la ciutat. Els primers van ser les dues biblioteques i l’embarcador del Ter inaugurat aquest estiu. Avui s’ha inaugurat aquest quart punt al Casal Cívic amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies al barri de l’Erm. Després d’aquest quart punt ja s’està treballant per establir-ne un altre, abans de l’estiu a les piscines municipals i properament un altre a Can Puget.

Després d’un any de funcionament la xarxa ja compta amb prop de 300 usuaris abonats

Etiquetes: