26 d'abril de 2024

Els Pastorets de Manlleu fan lleugers canvis en vestuari i repartiment i es consoliden a l'Espai Rusiñol

El dia 25 a les 10 s'estrenarà la primera sessió i els dies 26, 28, 1, 4 i 6, a les 6 de la tarda, es faran les següents

Arola Cumeras 17 de desembre de 2014 a les 17:23
Imatge de l'edició de l'any passat dels Pastorets. Foto: Xevi Vilaregut
Un any més, amb l’arribada del Nadal ja s’estan enllestint els assajos dels Pastorets a l’Espai Rusiñol. El Teatre Centre de Manlleu va estrenar l’any passat el nou espai situat al carrer Rusiñol i ara ja comencen a esprémer-ne totes les possibilitats. L’estrena, enguany serà el dia 25 a les 10 del nit.

Un dels directors de l’obra els Pastorets, Guillem Riera, ha afirmat que no hi ha novetats especials aquest any, ja que el canvi més important es va fer amb l’estrena del local. Ha volgut remarcar, també, que volen consolidar-lo. Entre les novetats, les Fúries renoven vestimenta i varia una mica el repartiment dels actors.

Els pastors conserven el seu personatge i "Jordi Pla representarà el paper de Lluquet, Àngel Boix el de Rovelló i Pere Riera, Petrus, tornarà a fer de Satanàs". Aquest any hi ha una nova participant, Núria Casanovas, com a arcàngel Sant Miquel.

Segons Riera, amb el canvi s’ha millorat les prestacions i el nou espai és molt adequat per l’amplitud de l’escenari. Es juga amb elements com el so i la música en directe per donar vistositat i fer que els Pastorets siguin més espectaculars.

L’estrena dels Pastorets serà el 25 a les 10 de la nit. També es podran veure el 26, 28, 1, 4 i 6 a les 6 de la tarda. En total, seran mitja dotzena de representacions. Una de les sessions es representarà el mateix dia dels sants innocents i per això s’ha avançat que, com és habitual, durant el muntatge podran haver-hi bromes i altres sorpreses.

Les entrades valen 8 euros per als socis i 10 per al públic en general. Les anticipades es poden comprar a la Llibreria Jordà, al carrer del Pont.
Etiquetes:
Cultura