25 d'abril de 2024

Manlleu celebra la 46a edició del Trofeu Joan Soler

El CC Manlleu repeteix la formula del ciclocròs celebrant el Campionat de Catalunya de l'especialitat

El Ter 18 de desembre de 2014 a les 13:20
Foto d'arxiu. Foto:E.Alarcia
Aquest diumenge tindrà lloc una nova edició del Trofeu Joan Soler que enguany arriba a la seva 46a edició. Aquest any la prova repeteix format i canvia la carretera, com era tradició, pel ciclocròs.

Després de l’èxit del passat any el CC Manlleu ha centrat tots els seus esforços en aquesta prova que cada vegada guanya més seguidors. Novament es celebrà a l’Arboretum i serà una prova comptable pel Campionat de Catalunya de Ciclorcròs. Un premi a l’entitat manlleuenca després del gran èxit que va tenir l’edició passada. De fet així ho ha afirmat el regidor d’Esports Pep Mas.

Es tracta d’una prova on preval més la velocitat i la tècnica que no la resistència" com en una prova de ciclisme clàssic amateur. Per aquest motiu l’organització ha creat un traçat que combina asfalt i terra en un circuit tancat ple d’obstacles. El recorregut es centrarà pràcticament a la zona de l’Arboretum. Amb desnivells, no molt elevats, però que posaran a prova els participants.

Segons l’organtizació hi haurà un centenar de participants repartits en totes les categories, però la categoria que desperta més expectació és la categoria Élit masculina, on totes les mirades estaran posades sobre José Antonio Hermida campió del Món de BTT. Segons Pep Mas la redirecció de la prova cap al ciclocròs va ser un èxit el passat any, sobretot perquè l’assistència de públic ha augmentat.

La prova començarà al punt de 2/4 de 10 amb la categoria dels més veterans. Seguidament serà el torn dels alevins i cadets, masculins i femenins i elit femení. I finalitzarà amb la categoria elit/sots 23 i màster 30.
Etiquetes:
Esports