25 d'abril de 2024

Primer derbi osonenc d'Ok Lliga entre CP Voltregà i CP Manlleu

Manlleu i Voltregà es veuen les cares per primera vegada en OK Lliga

El Ter 19 de desembre de 2014 a les 10:10
Mendes i Prims. Foto: C.Arisa
CP Manlleu i CP Voltregà es troben aquest cap de setmana en el què serà el primer derbi osonenc de la temporada a la pista del Voltregà. Es tracta d’un partit molt important pels dos conjunts ja que tots dos necessiten els punts. El partit es disputarà dissabte a les 8 del vespre.

Els de Quim López arriben a aquest partit amb la necessitat de sumar punts per tal de sortir de la cua de la classificació. Tot i que les dues últimes jornades l’equip ha estat a l’alçada, sobretot en l’última jornada aconseguint un empat davant el Vilafranca. L’arribada de Quim López sembla que ha portat aires nous a la plantilla i esperança a l’afició.

Per altra banda els de Ricard Ares arriben amb la pressió de sumar, ja que l’equip està immers en al lluita per entrar a la Copa. De fet els de Sant Hipòlit, el rival dels manlleuencs, s'hi juguen molt. Estan situats a la 8a posició i de fet fa cinc jornades consecutives que no perden. En l’últim enfrontament de lliga els de Ricard Ares van empatar a 1 a la complicadíssima pista del Cerceda.

També serà un partit de retrobament entre els dos entrenadors. Quim López durant la seva estada com a entrenador al CP Vic va sol.licitar que Ares fos el seu ajudant a la banqueta com a segon entrenador. La coincidència ha arribat fins al dia d’avui que tornaran a ser a la mateixa pista dirigint però no en la mateixa banqueta.

El Manlleu també arriba motivat a aquest partit per l’empat aconseguit davant el Cerceda, tot i que sap que el Voltregà és el favorit a la victòria. I a més, compta amb millor equip.
Etiquetes:
Esports