23 d'abril de 2024

S'edita un llibre pels 25 anys dels Textos del Fugurull, vinculats a la lectura del Poema de Nadal

La trobada per fer la lectura a l'ermita serà dilluns 22 de desembre

Arola Cumeras 19 de desembre de 2014 a les 14:30
Aquest diumenge, dins les activitats de l'Idea't de Manlleu es presenta el llibre de recull dels 25 anys dels Textos del Fugurull, que sorgeixen de la lectura del Poema de Nadal de Joseph Maria de Sagarra que cada any es recita a l'ermita de Manlleu.

El llibre sortirà d’impremta aquest divendres. Segons un dels integrants de Llambrot Teatre i impulsor de la publicació i de l'acte, Josep Suriñach, la idea feia molt de temps que tenien ganes de tirar-la endavant, des que va néixer el memorial fa 25 anys. Els textos del Fugurull es van crear amb la idea de publicar i que la gent els pugui tenir, a més de l’element documental. N’estan molt contents del resultat, que serà una obra de 60 pàgines, dissenyat i maquetat per Josep Suriñach Culí. Se n’han editat 300 exemplars i "la meitat se’ls queda l’ajuntament de Manlleu", que en farà obsequi a les visites importants. La resta estaran a la venda a un preu de 18 euros. Segons Suriñach, és un "bon regal de Nadal".

Pel que fa a la trobada per fer la lectura, serà dilluns 22. Aquest any s’ha demanat a cinc persones habituals de la trobada que fessin un escrit curt. És la primera vegada que s’opta per aquesta fórmula, i els textos seran sense signatura. Es farà un concert de corda que acompanyarà els rapsodes. És el 25è aniversari del memorial però "ja passem per la 34a edició de la lectura del Poema de Nadal".
Etiquetes:
Cultura