24 d'abril de 2024

L'església de Santa Maria acull aquest dissabte el concert "La música dels pastorets de Manlleu"

La venda d’entrades ha estat un èxit rotund i ja gairebé s’han esgotat les més de 400 localitats

Anna Traveria 20 de desembre de 2014 a les 14:36
El tradicional concert tindrà lloc a les 10 del vespre
La Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA organitzen aquest dissabte al vespre el tradicional concert de Nadal "La música dels pastorets de Manlleu" amb la Coral Regina, el Cor de nens de l'Escola de Música de Manlleu i diferents solistes de la comarca. Aquest acte forma part del programa de concerts que la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA porten a diverses poblacions d’arreu de Catalunya, en col·laboració amb auditoris i centre culturals de les ciutats.

En aquest cas, els Amics de la Música de Manlleu se serveixen, un cop més, del patrimoni musical de la ciutat per aquest tradicional Concert de Nadal. Enguany oferiran la música que mossèn Josep Aulet va composar per "l’Estel de Natzaret", un dels "Pastorets" més representats arreu de Catalunya, escrits per Ramon Pàmies el 1891.

Núria Grané, membre dels Amics de la Música, ha explicat a Ràdio Manlleu que "es podrà sentir l’obra íntegra interpretada per la Coral Regina, el cor de nens de l’escola de música, i com a solistes la soprano Imma Masramon, la mezzosoprano Núria Serrat, el tenor Salvador Parron i en Ferran Albrich al baix. La narració la farà l’actor manlleuenc Lluís Soler i tot plegat ho dirigirà en Jordi Lluch, que també és director de la Coral Regina". Grané ha destacat també que és la primera vegada que totes aquestes persones es trobaran junts a sobre de l’escenari, tot i que els amics de la música ja acostumen a col·laborar amb altres formacions.

El concert tindrà lloc aquest dissabte a les 10 de la nit a l’Església de Santa Maria. La venda d’entrades ha estat un èxit rotund i ja gairebé s’han esgotat les més de 400 localitats. Les últimes que queden es podran comprar a partir de 3 quarts de 10 del vespre del mateix dia al lloc del concert.
Etiquetes:
Cultura