25 d'abril de 2024

Un gol d'Uroz 'in extremis' salva un punt pel Manlleu (1-1)

Una bona segona part de l'equiup va permetre sumar un punt per acabar l'any fora de la zona de descens

Pol Ballús 22 de desembre de 2014 a les 12:45
Uroz va ser l'heroi pel Manlleu / Viu el Manlleu
El Manlleu es va emportar un punt de Peralada després d'anar per darrere en el marcador des del primer temps. Un gol a l'últim instant d'Òscar Uroz va establir l'empat i va permetre al Manlleu seguir una setmana més, en aquest cas per diferència de gols, fora de la zona de descens.

Tot i l'emocionant final, el partit no va començar gens bé pels homes de Diego Morata. L'equip no es va sentir còmode en cap moment sobre el terreny de joc durant la primera part i era el conjunt local el que portava el pes del partit. Pons i Cruz eren un corcoll per la defensa manlleuenca, que no sabia com aturar-los. En una de les primeres arribades, un servei de córner del Peralada el rematava Coro, que feia lluir a Barragán amb un bona aturada. El refús, però, va tornar a quedar als peus de Coro que no va perdonar i va posar per davant els empordanesos. Amb el resultat en contra la tònica del partit no va canviar i només el porter Dani Barragán va evitar que s'ampliés la diferència. Als 20 minuts de joc, Seuma va comentre penal sobre Jordi Cruz. Duran va ser l'encarregat de llançar-lo, però va topar-se de nou amb un gran Barragán que li va endevinar la trajectòria del xut. L'única ocasió del Manlleu en la primera part va ser un xut de Martí Soler que Toni va salvar amb una bona aturada. Els de Morata van arribar al descans perdent, però amb un resultat que no era gens negatiu vist com havia anat el partit.

A la represa la imatge de l'equip va canviar totalment. En part per la davallada física dels locals, però l'equip va ser capa d'imprimir una imatge més en el seu joc. Van entrar Uroz i Hugo de refresc i van ser dos dels grans protagonistes del partit. Tot i no haver jugat gaires minuts, Hugo va agafar galons al mig del camp i va ser una de les principals fonts de perill pel Manlleu. L'equip va trobar més profunditat per bandes i es plantava amb facilitat a l'àrea rival. La primera gran ocasií va ser per Maik, amb un u contra u que va salvar el porter Toni. Poc després, Hugo ho intentava amb un gran cop de cap que Toni refusava a córner amb una gran intervenció. El partit era un atac i gol del Manlleu, que va culminar amb una explosió d'alegria en l'últim minut. Pilota penjada a l'àrea que baixava Uroz, realitzava una gran jugada individual i batia Toni amb un xut creuat. Saltava d'alegria la banqueta manlleuenca pel punt que salvava el Manlleu i que evita que acabin l'any entrant en zona de descens.
Etiquetes:
Esports