26 d'abril de 2024

L'edició d'enguany de l'Idea't, amb l'Índia com a cultura convidada, tanca amb una valoració molt positiva

Els tallers estrella van ser els relacionats amb la gastronomia de l'Índia

Anna Traveria 22 de desembre de 2014 a les 13:42
Can Puget va acollir els actes de l'Idea't
L’Idea’t ha tancat aquest diumenge l’edició del 2014 que tenia l’Índia com a cultura convidada. Una edició que l’organització qualifica com un èxit de participació.

L’acte d’obertura es va fer aquest dissabte amb l’Olla de lletres als balcons de Can Puget. Enguany, l’activitat va reunir 17 pregoners de diversos anys que van rellegir els pregons de Festa Major des del 1983 i fins al dia d’avui. El coordinador de l’Idea’t, Isaac Gelabert, ha explicat a Ràdio Manlleu que els actes que van captar més atenció del públic van ser "l’Idea’t infantil i les visites guiades a Can Puget, que amb la intervenció que s’hi va fer va quedar molt acollidor i molt nadalenc".

L’organització assenyala que l’Idea’t es va consolidant any rere any i que actualment capta l’atenció tant de manlleuencs com de públic d’altres poblacions de la comarca com Vic, Torelló o Roda de Ter.

Pel que fa a la cultura convidada, Gelabert ha valorat molt positivament el fet que l’Índia formés part de l’edició d’enguany i ha assegurat que encara no hi ha pistes de la cultura a la qual es podria dedicar l’any que ve.

Com és habitual, els tallers estrella van ser els relacionats amb la gastronomia.
Etiquetes:
Cultura