26 d'abril de 2024

La CUP Manlleu convoca una assemblea oberta al barri de Dalt Vila

Un dels noms que sonaven per poder encapçalar la llista és el de Toni Torres, però s'ha donat de baixa del partit

Arola Cumeras 14 de gener de 2015 a les 17:28
A l'abril, el mateix Toni Torres, Ivana Vilademunt i Xevi Generó van anunciar que es presentaran a les municipals
Aquest diumenge 18 de gener de 2015 a les 10 del matí, la CUP Manlleu realitzarà una assemblea oberta a totes les manlleuenques i manlleuencs a la sala d'exposicions de Can Puget.

El motiu d'aquesta convocatòria és abordar aspectes que consideren "fonamentals per tal d'encarar amb participació activa el cicle polític que s'obrirà a la nostra ciutat a partir de les eleccions municipals del proper maig". Un dels noms que sonaven per poder encapçalar la llista és el de Toni Torres, però des fa un mes es va donar de baixa de la militància.

Explica que ha estat a causa de "problemes personals a nivell estrictament polític" i va decidir fer un pas enrere. El que ha decidit és col·laborar amb l’estructura de la unitat popular de manera puntual perquè "continuo creient en els companys, el missatge i el projecte" i "no hi ha hagut una baralla sinó certes discrepàncies".

Torres ha deixat de "militar sistemàticament, anar a tots els actes i assemblees, ara ho faig de manera puntual". Afirma que "em sento absolutament orgullós d’haver-hi militat i de la feina que vam fer totes plegades".

Comenta que "senzillament has d’estar absolutament convençut del lloc on milites i vaig fer la reflexió personal que no m’hi trobava a gust i no acabava de veure-ho clar". Torres creu que durant l’assemblea de diumenge es podria perfilar qui serà el cap de llista.

Amb la trobada de diumenge la CUP Manlleu vol explicar, obrir a tota la gent i posar a debat els cinc eixos que han d'estructurar el programa polític de cara a les eleccions municipals.
Etiquetes:
Política Municipal