26 d'abril de 2024

L'UEFS Manlleu perd a la pista del Montsant (6-4)

Tot i esforçar-se molt el Manlleu va anar a remolc durant tot el partit

El Ter 20 de gener de 2015 a les 11:53
L’UEFS no va ser capaç d’aconseguir la victòria en al seva visita a la pista del Montsant (6-4). Tot i mostrar un gran joc sobretot a la segona meitat el Manlleu va acabar deixant escapar al segon temps.

Els locals es van avançar als primers compassos del partit però ràpidament el Manlleu va tornar a igualar el marcador. Tot i així el Montsant tenia el domini de la pilota i va aconseguir fer el 2 a 1. A partir d’aquí els locals van imposar la seva condició de favorit i van aconseguir mica en mica aprofitant els errors del Manlleu, marxar al marcador. De fet al final del primer temps el marcador era de 4 a 1 favorable al Montsant.

A la segona meitat el Manlleu va sortir molt més motivat amb ganes de capgirar el marcador. De fet els manlleuencs van aconseguir escurçar distàncies fen el segon però de nou el Montsant superior ampliava encara més el seu avantatge, aconseguint dos gols més fen el 6 a 2. Amb el marcador pràcticament sentenciat el Manlleu tenia més a guanyar que a perdre i va llençar-se a l’atac. L’estratègia li va funcionar ja que va retallar distàncies fins fer el 6 a 4 però no va ser suficient per aconseguir l’empat ni la victòria.

Una nova derrota que sentencia al Manlleu a la penúltima posició de la taula amb 5 punts.
Etiquetes:
Esports