26 d'abril de 2024

Xavier Melgarejo presenta a Manlleu la conferència “El model educatiu de Finlàndia”

La conferència tindrà lloc aquest divendres a la Sala d’Exposicions de Can Puget

Arola Cumeras/Rayhana El Yandouzi 21 de gener de 2015 a les 12:43
Xavier Melgarejo, doctor en Pedagogia i psicòleg escolar
El proper divendres 23 de gener es farà la conferència "El model educatiu de Finlàndia" a la Sala d’Exposicions de Can Puget. Anirà a càrrec de Xavier Melgarejo, doctor en Pedagogia, psicòleg escolar, antic director del col·legi Claret de Barcelona i especialista en el sistema educatiu finès.

El Dr. Melgarejo parlarà sobre el model educatiu de Finlàndia centrat en l’èxit escolar i la reducció de la desigualtat escolar, segons ha explicat a Ràdio Manlleu.

Ha volgut afirmar també que les seves ànsies de saber el perquè i el com d’aquest triomf l’han dut a investigar i estudiar aquest mètode. Sobretot, veure el perquè alguns estudiants fracassaven i quin era el problema que tenien amb la competència lectora, ja que Finlàndia és un país competitiu en aquest àmbit. Melgarejo ha remarcat que un dels principals pilars d’un país és l’educació, ja que "si la població no és educada es manipularà"

Xavier Melgarejo parlarà de tots els detalls dels sistema educatiu finès a la conferència que tindrà lloc el proper divendres 23 de gener a les 7 de la tarda a la Sala d’Exposicions de Can Puget.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu