27 d'abril de 2024

Arrenca Sinestèsia 3 amb un primer contacte entre els artistes

Enguany el Museu del Ter tindrà un paper molt important en el desenvolupament del projecte

elter.net 21 de gener de 2015 a les 12:54
Sinestèsia 3
Aquesta passada setmana s’ha fet la primera trobada d’artistes i alumnes de l’Escola Municipal de Música de Manlleu per a la posada en marxa de Sinestèsia 3. El passat dissabte dia 10 de gener artistes i músics participants a l’edició de Sinestèsia d’enguany es van trobar per fer un intercanvi d’opinions i iniciar un procés creatiu que durarà 4 mesos.

Durant aquests dies artistes i músics han tingut un primer contacte per tal de intercanviar opinions per a dur a terme el projecte. En total han estat 16 artistes vuit artistes i vuit músics, amb una gran presència femenina. Segons ha comentat Berta Cabanas, membre de l’organització, enguany la temàtica d'aquesta tercera edició de Sinestèsia girarà al voltant de Manlleu i la seva història. Per aquest motiu el projecte ha unit forces amb del Museu del Ter.

Cabanas destacava aquesta col·laboració conjunta amb el Museu del Ter com a principal novetat d’aquesta d’edició. Tot i així també s’ha apostat per ampliar el ventall de disciplines artístiques en el camp visual. Es repetiran disciplines com dibuix, pintura, escultura i dansa però també hi tindrà cabuda la cuina i el teatre. Amb aquesta innovació volen donar a conèixer altres tipus de disciplines que pot ser no es tenen tant en compte dins l’art visual.

El resultat final de Sinestèsia 3 es podrà veure els dies 29, 30 i 31 de maig a la sala d’exposicions de Can Puget. Fins llavors es pot seguir el procés del projecte a "l'enllaç":http://www.sinestesia.cat i al Facebook de Sinestèsia.
Etiquetes:
Cultura