25 d'abril de 2024

L'Espai Rusiñol acollirà l'obra Amb abric... o sense? emmarcada dins les festes dels Tonis

Les entrades estan pràcticament esgotades i es planteja prorrogar l'espectacle

Arola Cumeras 22 de gener de 2015 a les 17:58
Una imatge promocional, en forma d'il·lustració de Rosa Terradellas, que anuncia l'obra
L’Espai Rusiñol acollirà, aquest cap de setmana, tres funcions del nou espectacle del Teatre Centre, Amb abric... o sense? Se’n faran tres representacions, en el marc de la programació de les festes dels Tonis. Amb el muntatge el Teatre Centre reprèn la línia de la comèdia, ja que es tracta d’una obra plena d’embolics i situacions esbojarrades.

Les funcions seran divendres 23 de gener a dos quarts de 10 del vespre, dissabte 24 a dos quarts de 10 i diumenge 25 a les 6 de la tarda. Les entrades es poden trobar a la Llibreria Jordà (carrer del Pont). El director, Pep Colomer, afirma que l’objectiu de l’obra és arrencar rialles entre el públic però de manera elegant. Colomer parla d’una "comèdia generosa amb moments molt còmics i que requereix un punt d’atenció per seguir l’argument".

El director assegura que "anirà molt bé per treure una mica els maldecaps que tenim en els temps que corren". L’argument de l’obra es basa en un seguit de "senyores que van de bòlit perquè volen abrics de visó i busquen la manera, al preu que sigui, d’enredar i fer-se la traveta perquè algú els els pagui". Això abona el terreny per "embolics de parella, malentesos, etcètera".

Els actors "són la companyia veterana" perquè "afortunadament tenim molta gent jove que veurem en altres projectes però també està bé treballar amb els veterans que és garantia de saber fer i de solvència". Les entrades són a la venda però "està bastant ple i si algú no té entrada, que s’afanyi; ens estem plantejant prorrogar per la setmana vinent". Les tres funcions seran aquest divendres, amb tot venut, i dissabte i diumenge pràcticament no en queden.

Segons Colomer, amb els Tonis hi col·laboren any rere any "amb molta il·lusió i contribuïm a la festa major d’hivern que és tan important a Manlleu". Com a entitat, a la tardor el Teatre Centre prepara el Memorial Francesc Riera, i ara "comencem a mirar algun text clàssic que incorpori gent de diverses generacions com ara Els bandits de Schiller" i per la festa major "pensem en algun text festiu i alegre". D’altra banda, pel maig "un equip de gent jove prepara el musical Mamma Mia".

Entremig, es preveuen "altres elements a la programació en col·laboració amb altres grups de teatre de la comarca o amb l’Escola de Música de Manlleu".
Etiquetes:
Cultura