24 d'abril de 2024

Partit clau del CP Manlleu a la pista de l'Enrile Pas Alcoi

El Manlleu necessita sumar a domicili per tal de seguir amb la bona dinàmica

El Ter 23 de gener de 2015 a les 09:32
Jugadors del primer equip celebrant un gol. Foto:C.Arisa
El Club Patí Manlleu suma dues jornades consecutives sense perdre i pot continuar en aquesta línia en la 18a jornada de l'OK Lliga que disputarà aquest dissabte a la llunyana pista de l'Enrile PAS Alcoi a les 20:15h.

Els manlleuencs es troben en un bon moment de forma i ho poden aprofitar. Després de la victòria a domicili contra el Tordera i l’empat davant el Lleida, els de Quim López volen seguir amb la dinàmica de bons resultats per tal de sortir el més aviat possible de la zoan de descens. El rival a batre aquesta jornada serà l’Alcoi. Els del país valencià ocupen la 10a posició a la classificació amb 6 victòries, 3 empats i 8 derrotes.

Els manlleuencs juguen amb un handicap a favor i és que l’Alcoi ve de perdre a la pista del Voltregà per 3 gols a 2. Una derrota que es suma a la de fa dues jornades davant el Vilafranca. Per tant serà un partit molt complicat pels de Quim López, ja que l’Alcoi necessita la victòria per tal de trencar la mala dinàmica. A més els valencians han demostrat ser un conjunt molt treballador i fort en els partits a casa.

Els de Quim López hauran d'afrontar el partit amb la màxima concentració si volen obtenir un bon resultat. A la primera volta, Manlleu i Alcoi van empatar a 4 gols al Municipal en un enfrontament que va ser igualat i vibrant.

El partit es disputarà a domicili a les 20:15h d’aquest mateix dissabte.
Etiquetes:
Esports