23 d'abril de 2024

El concurs fotogràfic dels Tonis a través de les xarxes socials ja té guanyadors

Encara està obert el termini per presentar imatges per al concurs "més tradicional", on ja no cal imprimir-les

El Ter 23 de gener de 2015 a les 17:11
La fotografia que ha obtingut el primer premi del concurs
Xavier Garcia (@xevi1980) es va emportar el primer premi del concurs de fotografia dels Tonis de Manlleu a través de les xarxes socials. El segon guardonat ha estat Toni (@bloctonion37) i el tercer, Eudald Sellares (@eudaldsellares).

Des del Grup Fotogràfic Manlleu, el vicepresident David Fajula ha valorat la participació de "molt positiva, ja que si el nombre és similar a l’any passat, un centenar, són obra de molta més gent".

Xavier Garcia ha guanyat un sopar al restaurant Cap del Pont, Toni s’ha endut una panera de can Cerilles i Sellarès un vermut a La cova del vermut. Al concurs de xarxes socials "no s’han premiat socis del GFM però estem pendents encara del concurs més tradicional". S’ha canviat el format, com ha remarcat Fajula, i s’ha fet el pas al digital. Fins al 13 de febrer està obert el termini.

Les fotos s’han d’enviar a info@gfmanlleu.org. El veredicte del concurs es donarà a conèixer el dissabte 14 de febrer en un acte públic. El lliurament de premis serà al Museu del Ter el 22 de febrer. Quan s’inauguri l’exposició de les fotos premiades aprofitaran per entregar els premis.

D’altra banda, el Grup Fotogràfic Manlleu torna a treballar en alguna acció internacional d’homenatge, tal com havien fet amb el japonès Michio Hoshino i la danesa Rigmor Mydtskov.

El segon classificat

La tercera imatge premiada

Etiquetes:
Cultura