26 d'abril de 2024

Un doble concert obre aquest diumenge el 18è Cicle de Jazz de Manlleu

La cloenda, a l'abril, es farà a la plaça Fra Bernadí i es farà multitudinària

Arola Cumeras 23 de gener de 2015 a les 17:16
Una foto d'arxiu d'una jam session de l'Escola Municipal de Música de Manlleu del 2013
Aquest diumenge 25 de gener torna el Cicle de Jazz de Manlleu en la seva 18a edició. El cicle, organitzat per l’Escola Municipal de Música de Manlleu i l’Ajuntament de Manlleu, comença ara i s’allargarà fins al mes d’abril. Aquest diumenge toquen Monk Electric Band i Músic Dessert, a la sala d'exposicions de Can Puget, a 2/4 de 7 de la tarda, amb entrades a 8 euros.

Seguint amb el format habitual, el 18è Cicle de Jazz de Manlleu, comptarà amb tres dobles concerts, un gran concert final, una classe magistral i una 'jam session' d’alumnes de l’Escola de Música de Manlleu i convidats.

El coordinador del cicle i professor de l’Escola de Música, Guillem Costa, ha remarcat en una entrevista a Ràdio Manlleu que aquest cicle de jazz es basarà en dobles concerts. El d'aquest diumenge "sí que és doble concert pròpiament dit".

El que es fa com a novetat és convidar dos combos de l’Escola de Música. En aquest cas, és un combo de Manlleu i un de l’escola de música de Vic, "que cada any ens conviden al seu Festival de Jazz". Segons Costa, el paper dels joves músics serà "fer de taloner dels grups que tocaran després, per motivar els projectes que ells estudien i assagen, donar-los una mica més de reconeixement i fins i tot podem trobar alguna col·laboració entre l’artista principal i el combo".

El cicle seguirà pel març amb diverses activitats i el concert de cloenda serà a l’abril a la plaça Fra Bernadí i s’espera que reuneixi unes 300 persones dalt l’escenari. La cloenda serà dissabte 18 d’abril. Al matí, es faran els assajos amb els alumnes. A la tarda, a les 5, es farà un concert amb tres Big Bands "de diferent nivell, es podria dir petits, mitjans i grans".
Etiquetes:
Cultura