23 d'abril de 2024

El CP Manlleu cau a Alcoi de manera injusta (2-0)

El Manlleu no va poder amb la duresa en defensa de l'Alcoi

E.Gil/cpmanlleu.cat 26 de gener de 2015 a les 09:25
Prims i Mendes. Foto:C.Arisa
De vegades l’esport és cruel i aquest dissabte ho va ser amb el Club Patí Manlleu. Els jugadors van treballar, van lluitar, van xutar, van portar el tempo del partit, van generar perill i van defensar amb encert. Però la bola no va entrar i els del País Valencià, amb dues jugades aïllades, es van endur l’enfrontament.

El partit va començar mogut i amb arribades i Figa, per part de l’Alcoi, va aconseguir avançar els locals aprofitant el rebot d’un penal. Ràpidament, però, el Manlleu va agafar les regnes del joc i va posar un setge constant a la porteria defensada per "Guiri". Ho van provar Julià, Farrés, Lluís i Santi Teixidó, Mendes, Prims i Álvaro Martínez, però el primer temps va acabar sense més novetats al marcador.

A la represa, la història i es va repetir i l’Alcoi va marcar el segon amb un xut llunyà d’Aguilar que va desviar un jugador. Els de Quim López van seguir intentant-ho però el cansament i la frustració de veure com la bola no volia entrar van fer que els últims minuts les jugades de perill costessin d’arribar.

Al final, la primera derrota de la segona volta que deixa el Manlleu gairebé obligat a sumar el pròxim partit davant de l’Igualada.

*FITXA. OK LLIGA: JORNADA 18*

*2 ENRILE PAS ALCOI:* Marc Grau, Ferran Formatjé, Pere Cañellas, David Aguilar, Marc Figa [5 inicial]. Quico Rico, César Candanedo, Carlos Pérez, David Doménech i Vicent Martí.

*0 CLUB PATÍ MANLLEU:* Adrià Hernández, Lluis Teixidó, Jaumé Farrés, Aleix Prims, Marc Julià [5 inicial]. Santi Teixidó, Humberto Mendes, Álvaro Martínez i Jordi García.

*Gols:* 1-0 Figa (4’). 2-0 Aguilar (29’).
Etiquetes:
Esports