25 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení conquereix Madrid en un cap de setmana rodó

L'equip de Rmaon Anglada aconsegueix la victòria a pista madrilenya l’Alcorcón (0-6) i el Santa María del Pilar (2-9)

E.Gil/cpmanlleu.cat 26 de gener de 2015 a les 09:30
Yoli Font en primer terme i Laura Vall al fons de la imatge . Foto:J. Roca)
Doble victòria en en un mateix cap de setmana. El Club Patí Manlleu femení ha firmat dos dies per emmarcar davant dels dos conjunts madrilenys de l’OK Lliga, l’Alcorcón (0-6) i el Santa María del Pilar (2-9). Les noies de Ramon Anglada estan en un moment de forma immillorable.

El dissabte, el Manlleu va superar l’Alcorcón per 0 gols a 6, davant d’un dels conjunts potents de la categoria. Els gols de les manlleuenques se’ls van apuntar Anna Casarramona, Laura Vall dues vegades, Nara López i Laia Castro també per partida doble.

L’endemà, el diumenge, el Manlleu va repetir victòria davant del Santa María del Pilar per 2 gols a 9. Les manlleuenques van fer valer la seva condició de favorites per endur-se l’enfrontament de manera còmode. Les dianes de les d’Osona van ser de Yoli Font, Laia Castro i de Nara López i Laura Vall que van fer dos hat-tricks.

Després d’aquests bons resultats, el CP Manlleu femení ha escalat una posició i ara mateix ja és segon, a cinc punts de les líders, el Palau Plegamans.
Etiquetes:
Esports