25 d'abril de 2024

L'UEFS Manlleu perd el partit i els nervis a Vilassar (6-2)

Fins a set jugadors manlleuencs van ser amonestat en un partit amb dues parts

Redacció 26 de gener de 2015 a les 11:07
L’UEFS Manlleu cau a la pista del Vilassar de Mar per 6 gols a 2 en un partit molt travat i intens en què el Manlleu va patir les conseqüències en targetes. El partit va estar molt igualat de bon començament. De fet els dos equips s’anaven repartint les ocasions. Però al segon temps el Manlleu va perdre els nervis i va acaba el partit amb 7 jugadors amonestats.

El partit va començar molt igualat amb un gol matiner de Marc que posava al Vilassar per davant. La resposta no va tardar en arribar, Quintanilla igualava el partit dos minuts més tard que donava esperances al Manlleu.

La igualada d’ocasions seguia pels dos conjunts. Manlleu i Vilassar es van repartir els gols fins l’empat a 2. A partir d’aquí el partit es va trencar i marxava al marcador i el Manlleu perdia els nervis. De fet pràcticament tot l’equip va ser amonestat, en part per protestar les decisions arbitrals. Sobretot en l’últim tram de partit on en menys de tres minuts el col·legiat va ensenyar la groga fins a 4 jugadors, entre ells el capità Cárdenas i va expulsar a l’autor del primer gol manlleuenc Quintanilla.
Etiquetes:
Esports