23 d'abril de 2024

Calldetenes inaugura aquest diumenge la temporada de cros de Catalunya

Entre els participants destaca la presència d'Anna Bover i de Pol Guillén

El Ter 31 d'octubre de 2008 a les 10:48
Cartell de l'edició 54 del Cros de Calldetenes
El Cros de Calldetenes compleix l’edició 54, el més veterà del panorama català. Tot i que la competició començarà a les 10 del matí, amb les curses corresponents a les categories inferiors, no serà fins a les 12 del migdia quan es podran seguir les dues principals proves, la Sènior Femení i la Sènior Masculí. S'espera la presència de més de 450 atletes.

Una de les novetats és que s’ha incorporat una nova categoria prebenjamí. Aquest any també hi podran competir els nens i nenes de categoria benjamí. El Cros de Calldetenes també comptarà amb altres categories com l’aleví, infantil, cadet, junior i juvenil, a banda de la de veterans. Cada categoria haurà de cobrir una distància diferent al circuit. La cursa femenina sènior tindrà una distància de 5.900 metres, mentre que els participants de la Sènior Masculí hauran de recórrer 8.800 metres.

Entre els participants, destaquen els noms d’Anna Bover, atleta del Futbol Club Barcelona, en l’apartat masculí i de Pol Guillén, també atleta del Futbol Club Barcelona i guanyador de l’última edició de la prova. El Cros de Calldetenes compta amb la col•laboració del Club Atlètic Vic.
Etiquetes:
Esports