24 d'abril de 2024

El Cicle de Jazz de Manlleu comença amb força

El Cicle de Jazz no es reprèn fins al març per tal de no fer ombra a d’altres activitats

Arola Cumeras 27 de gener de 2015 a les 13:30
Una imatge del primer concert del Cicle de Jazz de Manlleu 2015
El Cicle de Jazz de Manlleu ja està en marxa des de diumenge, quan el doble concert inaugural de Músic Dessert i Monk Electric Band, amb professors de l’Escola de Música, va obrir les propostes.

El coordinador del certamen, Guillem Costa, afirma que ha estat "la millor entrada de l’obertura del Cicle de Jazz" des que es fa "en aquesta època i creiem que les audicions estan consolidades". Es va registrar "més de mitja entrada amb dos magnífics concerts", un tocant més l’estil "clàssic i l’altre fins i tot va cap al metal".

Segons Costa, el circuit del jazz "sempre és molt difícil i és un públic molt minoritari". Culturalment, Guillem Costa considera que "al país una de les coses pendents és les ganes d’investigar; anem a veure el que coneixem i el que no coneixem ens costa una mica; està bé descobrir coses pel nostre cantó, sense que ens vinguin donades". El Cicle de Jazz no es reprèn fins al març per tal de no fer ombra a d’altres activitats que l’Escola de Música de Manlleu impulsa pel seu 35è aniversari.

El departament de piano organitza classes magistrals amb la col·laboració de Jordi Domènech i també es farà el concert, el 13 de febrer, titulat Concert-Espectacle de les sonatines de Carnestoltes. Serà l’auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu a les 8 del vespre amb entrada gratuïta.

Durant el cap de setmana del 13, 14, 15 i 16 de febrer es farà un curs de mètode Suzuki de violoncel. Tota l’actualitat de l’Escola de Música de Manlleu, per cert, es pot seguir a través del programa L’afinador, que emet Ràdio Manlleu.
Etiquetes:
Cultura