23 d'abril de 2024

Manlleu activa un portal per a les entitats i associacions locals

Les entitats que ho necessitin podran rebre sessions formatives o d’acompanyament

David Osa 28 de gener de 2015 a les 00:30
Una trentena de membres d'entitats manlleuenques han assistit a la presentació del portal associatiu
L’Ajuntament de Manlleu ha posat a disposició de les entitats manlleuenques un nou espai web que els permetrà donar més visibilitat als seus actes i comunicats. L’espai es diu entitatsmanlleu.cat i s’ha presentat aquest dimarts a la sala de plens del consistori manlleuenc davant de més d’una trentena de membres de les entitats i associacions del municipi.

La regidora de Noves Tecnologies, Maria Josep Palomar, ha exposat davant els membres de les entitats els beneficis que els pot aportar el nou espai web.

El projecte estarà coordinat per la técnica de Participació Ciutadana, Mercè Sayol, que s’encarregarà de la interacció amb les entitats, i pel dinamitzador del punt TIC de Manlleu, Sergi Calle, que s’encarrega dels apartats més tècnics. El portal s’ha construït amb la plataforma Wordpress i tindrà diversos apartats amb un llistat de totes les entitats i associacions municipals. Les entitats que ho desitgin podran publicar-hi com si fos un bloc mentre que les que ja tinguin un espai propi fora del portal, hi veuran replicats els seus continguts de forma automàtica a través d’RSS.

Les entitats que ho necessitin podran rebre sessions formatives o d’acompanyament. A l’acte de presentació de l’espai entitatsmanlleu.cat hi han participat la regidora de Noves Tecnologies, Maria Josep Palomar; la regidora de Participació Ciutadana, Maria Carme Valls; la coordinadora de Serveis Personals i Promoció Econòmica, Betlem Parés; la técnica de Participació Ciutadana, Mercè Sayol, i el dinamitzador del punt TIC de Manlleu, Sergi Calle.
Etiquetes:
Societat