25 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení vol seguir sumant avui al Municipal

Després de les dues victòries a terres madrilenyes l'equip de Ramon Angalda vol guanyar davant el Terrassa

El Ter 28 de gener de 2015 a les 13:13
Primer equip femení CP Manlleu Foto:C.Arisa
El Club Patí Manlleu femení no descansa i disputa aquest dimecres. a les 9 del vespre, la 9a jornada de l'OK Lliga davant de l'Sferic Terrassa al Pavelló Municipal. Les manlleuenques estan disposades a sumar de tres en tres per mantenir la pugna per les primeres places i no volen fallar.

Aquest cap de setmana l’equip osonenc ja va deixar veure dels què és capaç. Doble victòria en un mateix cap de setmana. Les de Ramon Angalda van superar amb escreix als dos equips madrilenys de la competició. Primer l’Alcrocón per 0 a 6 i seguidament, diumenge, va derrotar per 2 a 9 al Santa Maria del Pilar. Dues victòries molt importants segons el tècnic manlleuenc Ramon Anglada.

Dues victòries consecutives que han de servir per afrontar amb més força que mai el proper partit de l’equip manlleuenc. Un partit que es disputarà avui mateix a les 9 del vespre davant l’Sfèric Terrassa. Un rival segons Ramon Anglada molt complicat ja que rep molts pocs gols.

El Terrassa, és 8è a la classificació amb 8 punts -deu menys que el Manlleu-: 2 victòries, 2 empats i 4 derrotes. Un dels punts forts de les egarenques és que han estat poc golejades; només han rebut 16 gols en vuit jornades. A més el Manlleu comptarà amb una baixa molt important. L’internacional Anna Casarramona es perdrà el partit per problemes a l’esquena.

Si les manlleuenques són capaces de tenir encert de cara a la porteria rival hi tindran molt de guanyat. Les manlleuenques són terceres a un punt del Voltregà i a vuit del Plegamans però aquest últim amb dos partits de més.
Etiquetes:
Esports