26 d'abril de 2024

Joan Cros vol ser al podi a la mítica prova de Crevillente

La prova de Crevillente serà l’últim test abans del campionat per posar a punt la nova KTM 450

G.Moral 29 de gener de 2015 a les 13:30
Joan Cros
Joan Cros en la recta final de la pretemporada. El manlleuenc disputarà aquest cap de setmana una de les proves clau abans de començar el campionat estatal de motocròs. Cros serà a Crevillente juntament amb pilots d’alt nivell que també es trobarà al campionat estatal.

El Manlleuenc arriba més fort que mai i recuperat de la seva lesió a les costelles que va patir a la primera prova de l’ADAC alemany. La prova de Crevillente serà l’últim test abans del campionat per posar a punt la nova KTM 450. De fet no serà fins a la disputa d’aquesta mítica prova que Cros podrà pujar per primera vegada a la nova 450. El manlleuenc es mostra molt content d’estrenar aquesta nova moto i afirma que també tindrà més temps per preparar la moto respecte altres anys, ja que aquest any comença una mica més tard.

Cros s’ha mostrat molt fort durant aquesta pretemporada. De fet ha afirmat que té moltes ganes d’aconseguir un millor resultat aquest any al campionat d’Espanya. De fet la pasada temporada el manlleuenc va estar aputn d’aconseguir el subcampionat per molt poc però finalment no va ser possible.

Enguany hi haurà canvis de pilots a MX1, dos noms importants com José Antonio Butrón i Francisco De La Torre, enguany no hi seran perquè es passen a l’enduro. Un fet que Cros vol aprofitar per escalar algun graó més a la classificació final del campionat. Tot i això no es pot del tot ja que alguns pilots que l’any passat eren a MX2 s’estrenaran a la categoria. Un d’ells, un osonenc, Nil Aracaons que enguany deixa la KTM oficial per disputar el campionat amb una Husqvarna oficial, de fet la que ha deixat vacant De La Torre.

Cros afirma que serà un campionat difícil però que espera aprofitar totes les oportunitat que tingui al seu abast.

Demà mateix el manlleuenc serà a Crevillente on provarà per primer cop la KTM 450 amb què correrà aquest campionat d’España d’MX Elit.
Etiquetes:
Esports