27 d'abril de 2024

Li Zhibin fitxa per l'AEC Manlleu cedit del Cornellà

Li Zhibin i Ivan Fernández són les noves incorporacions a la plantilla de Morata però el mercat encara no s'ha tancat

El Ter 30 de gener de 2015 a les 12:02
L’AEC Manlleu ha fet oficial aquesta setmana l’incorporació de dos jugadors més a la plantilla. La més destacada la de l’extrem xinès Li Zhibin que prové, cedit, del Cornellà. L’altre incorporació Ivan Fernández, que ja s’ha recuperat de la lesió que va patir la primavera passada i el club finalment li ha fet la fitxa. Per tant dos incorporacions importants que pot ser que siguin tres si el club fa oficial el fitxatge d’Aitor Angulo, el central manlleuenc del Tona.

El club manlleuenc ha fet oficial aquesta setmana l’incorporació del jove jugador Xinès Li Zhibin. Jugador que va arribar al Cornellà després de ser diverses temporades a la primera divisió Xinesa amb el Tianjin Teda. El jove jugador de 21 anys ha arribat cedit fins a final de temporada ja que l’equip del Baix Llobregat vol. Després de dues setmanes de proves Morata i l’equip tècnic ha decidit incorporar-lo i tot apunta a què pugi debutar aquest mateix diumenge davant el Santfeliuenc.

Una altra incorporació ha estat la de Iván Fernández. El club finalment li ha fet la fitxa d’aquesta temporada després que el jugador es recuperés d’una lesió molt greu, que el va apartar dels terrenys de joc la primavera passada.

Dos jugadors que poden aportar molt al club i a l’equip per tal a millorar, ja que ara mateix el conjunt de Diego Morata no passa pel seu millor moment esportiu. De moment, el tècnic manlleuenc, vol oblidar el passat la passada jornada i puntuar al camp del Santfeliuenc.

Si sumem el fitxatge d’Adrià Blanchart, el Manlleu suma tres incorporacions en aquest mercat d’hivern. Tot i així el club encara té fins de el 31 de gener per incorporar més jugadors a les seves files, i no descarta que hi hagi algun altre moviment. De moment sona el nom del central del Tona, el manlleuenc Aitor Angulo, un fitxtage que es podria fer oficial avui mateix si els dos clubs i jugador arriben a un acord.
Etiquetes:
Esports